Nybyggede lejligheder Schaub Parken

Se galleriet og klik ind på Schaub Parkens hjemmeside for at se mere

Er du interesseret i at flytte til de nye lejligheder i den netop færdigbyggede Schaub Parken i Storegade, Esbjerg? Eller har du behov for at få mere information om byggeriet, så skal du kontakte os hos Esbjerg Housing.

Det er Esbjerg Housing, der står for at få fordelt alle lejemål til de rette lejere.

Der findes lejligheder i forskellige størrelser, fra 78m2 til 106m2, alt efter hvor meget plads, der er behov for.

Byggeriet er moderne, og hvis du klikker på billedet til højre, eller linket her, så kan du få meget mere information på Schaub Parkens egen hjemmeside.

Schaub Parken har bæredygtige boliger med plads til alle, grønne områder, gårdhave og fællesskaber.

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere.

Se galleriet herunder.

Er du lige flyttet til Esbjerg i Danmark – eller skal du til at flytte til byen i forbindelse med en arbejdsmæssig udstationering er der en masse praktiske gøremål, der skal være styr på inden du kan falde til ro i dine nye omgivelser.

Det praktiske
Hos EsbjergHousing.dk/SaltCon har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe tilflyttere med alt det praktiske, det kræver at falde på plads i dine nye omgivelser.

Hvad hjælper vi dig med?
Vi hjælper tilflytterne med alt fra at blive skrevet op til vand, varme, strøm og strøm til at få oprettet et CPR NR. Dit CPR NR er dit personlige social security nummer.

I Danmark skal man registreres med et CPR NR for at kunne:
– Oprette en bankkonto
– Benytte vores healtcare system
– Tilgå de digitale services: NemID, MitID, e-Boks, Digital Post med flere
– og mere

Vi arbejder tæt sammen med Pia Enemark hos Newcomer Service. Newcomer service er et gratis tilbud for dig. Du kan læse her, hvad du kan bruge Pia til: Newcomer Service (klik på linket)