Nyopført lejlighed

(siden må ikke deles)

113 m2 * NYOPFØRT * Elevator * Kæmpe Altan * Gode parkeringspladser * Entre med Garderobeskabe * 2 store soveværelser med garderobeskabe * Badeværelse med vaskemaskine & Tørretumbler * lækkert Køkken/Alrum i åben forbindelse med stue * alt i hårde hvidevarer * stue med udgang til syd/vest vendt altan

DKr. 12.000 + forbrug

Møbleret kr. 14.000 + forbrug

Er du lige flyttet til Esbjerg i Danmark – eller skal du til at flytte til byen i forbindelse med en arbejdsmæssig udstationering er der en masse praktiske gøremål, der skal være styr på inden du kan falde til ro i dine nye omgivelser.

Det praktiske
Hos EsbjergHousing.dk/SaltCon har vi mere end 30 års erfaring med at hjælpe tilflyttere med alt det praktiske, det kræver at falde på plads i dine nye omgivelser.

Hvad hjælper vi dig med?
Vi hjælper tilflytterne med alt fra at blive skrevet op til vand, varme, strøm og strøm til at få oprettet et CPR NR. Dit CPR NR er dit personlige social security nummer.

I Danmark skal man registreres med et CPR NR for at kunne:
– Oprette en bankkonto
– Benytte vores healtcare system
– Tilgå de digitale services: NemID, MitID, e-Boks, Digital Post med flere
– og mere

Vi arbejder tæt sammen med Pia Enemark hos Newcomer Service. Newcomer service er et gratis tilbud for dig. Du kan læse her, hvad du kan bruge Pia til: Newcomer Service (klik på linket)